Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wilt u een geschikte graafmachine kopen voor uw bedrijf in de buurt van Westkerke? Reken dan op materiaalzaak Meyns om u te begeleiden bij de juiste keuze. Bij een graafmachine moet u letten op het hefvermogen, de graafdiepte en het onderstel. Wij kunnen u helpen om de ideale graafmachine samen te stellen die volledig aansluit bij uw gebruikstoepassing.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Een krachtige graafmachine kopen bij ons in de buurt van Westkerke

Denkt u eraan om een graafmachine te kopen voor uw bedrijf in Westkerke, maar weet u niet goed wat u precies nodig heeft? Geen nood, bij materiaalverdeler Meyns in Oudenburg zorgen wij voor het professioneel advies bij elke aankoop. Onze nieuwe, compacte Sunward-minigraafmachines zijn erg geschikt voor kleinere terreinen met weinig bewegingsruimte. Ongeacht de ondergrond, werken onze bobcats of krachtladers zonder problemen en zeer productief. Ook de Weidemann-hoftracs in ons aanbod kunt u uitrusten met een stevige laadbak voor elk soort grondverzet. Ook de grotere toestellen kunt u in ons gamma terugvinden.

Meyns Weidemann

Neem contact met ons op voor meer info

Bent u van plan om een graafmachine te kopen en zoekt u een verdeler in de buurt van Westkerke? Vertrouw dan op ons en bestel uw graafmachine op maat van uw bedrijf. Neem contact met ons op door te bellen naar 050816624 of een e-mail te sturen naar info@meynsbvba.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder met een offerte.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon