Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Als u een grasmaaier wilt kopen die volledig past bij uw gazon, neemt u best een kijkje in het brede aanbod van Husqvarna. Dat is één van de kwaliteitsmerken die Meyns in Oudenburg aanbiedt. De Zweedse Husqvarna-grasmachines zijn sterk, kwalitatief en ergonomisch. Alle grasmaaiers zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest op verschillende tuinen. Zo kunt u ook kiezen uit hand-, accu- of benzinemaaiers. Bij ons is er voor elk gazon een maaier!

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Een grasmaaier kopen van Husqvarna voor een perfect gazon

Wilt u graag een grasmaaier kopen van het merk Husqvarna, maar heeft u geen idee welke maaier bij uw gazon past? Kom dan zeker langs bij materiaalzaak Meyns voor professioneel advies. Een grasmaaier kopen lijkt gemakkelijk, maar elk gazon is anders. In het gamma van Husqvarna vindt u voor elke uitdaging in uw tuin een specifieke maaimethode. Wij helpen u het juiste model te kiezen voor een optimale duurzaamheid en kwaliteit om jaren lang te presteren. Zowel voor thuis- als voor professioneel gebruik bieden we maaiers aan met een robuust frame en hoogwaardige details. Bekijk zeker ook onze Husqvarna-robotmaaiers wanneer u geen tijd hebt om uw gazon te onderhouden. Zelfs voor grotere oppervlakten bieden we een oplossing met onze comfortabele zitmaaiers met een uitstekende wendbaarheid. Ook voor kleinere stadstuinen bieden wij een oplossing. Kies voor een aangepaste robotmaaier die uw gazon onderhoudt.

Meyns Weidemann

Bekijk ons aanbod

Bij Meyns in Oudenburg begrijpen we dat elk gazon andere behoeften heeft en ook andere functies vereist. Kies er daarom voor om een aangepaste grasmaaier van Husqvarna te kopen en geniet van een eenvoudig onderhoud van uw tuin. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie. Bel ons via 050816624 of stuur een e-mail naar info@meynsbvba.be.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon