Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Zoekt u naar compacte Sunward-bobcats om grond of andere zaken gemakkelijk te verzetten? Kies dan voor de expertise van Meyns in Oudenburg om te helpen bij de keuze van het juiste model. Het merk Sunward is nieuw in ons gamma, maar al meteen onmisbaar. De minigravers of laders van het kwaliteitsmerk zijn bekend om hun uitstekende hefvermogen, omvang en stabiliteit.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Bekijk ons aanbod aan Sunward-bobcats

Bij tuinbouwbedrijf Meyns in Oudenburg bent u steeds zeker van kwaliteitsproducten die volledig voldoen aan uw behoeften. U kunt uw Sunward-bobcats of miniladers personaliseren met de geschikte laadbak, het vermogen en de kiplast. De kleine graafmachines zijn tevens zeer wendbaar en zorgen steeds voor een lage bodemdruk zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Probeer onze duurzame, behendige Sunward-bobcats en maak laden en lossen gemakkelijker dan ooit. Bent u geïnteresseerd in ons volledige gamma aan wielladers? Neem dan zeker ook eens een kijkje bij onze andere merken. Zo specialiseren we ons ook bijvoorbeeld in compacte minitractors voor elke toepassing.

Meyns Weidemann

Koop uw Sunward-wiellader

Bent u nog op zoek naar de ideale, compacte wiellader om te graven of puin te ruimen? Twijfel dan niet en bekijk het uitgebreide aanbod van Sunward dat voor elke taak een oplossing biedt. Kies de Sunward-bobcats die u nodig heeft en maak uw bedrijf een pak efficiënter. Bent u nieuwsgierig naar onze andere Sunward-producten? Kijk dan zeker ook naar onze schaarliften voor een optimale veiligheid. Lees meer over ons en onze diensten online. Zo zijn we bijvoorbeeld ook producent van allerhande tuinbouwmachines zoals robotmaaiers op maat.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon