Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

De wiellader van Weidemann maakt elke taak nog productiever met behulp van de ideale uitrusting die u zelf bepaalt. Bij materiaalzaak Meyns in Oudenburg bieden we een breed scala aan basismodellen en wisselstukken aan zodat u de wiellader kunt samenstellen die u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor professioneel advies en allerhande herstellingswerken van uw gereedschap.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Ontdek de krachtige wiellader van Weidemann voor uw bedrijf

Bij Meyns bent u steeds zeker van de beste merken en kwalitatief tuinbouwgereedschap voor elke toepassing. De wiellader van Weidemann staat bekend om zijn hoge functionaliteit, grote gebruikscomfort en uitstekende veiligheidsnormen. Daarbovenop hebben ze een bijzonder lange levensduur en krachtige constructie zodat ze elke taak tot een goed einde brengen. De machine vertrekt al van een goede standaard uitrusting en van daaruit kunt u uw ideale wiellader samenstellen met de uitgebreide accessoires van Weidemann. Wij bieden u milieuvriendelijke modellen aan met een motortechnologie die voldoet aan de meest recente emissienormen. Ook onze hoftracs kunt u steeds personaliseren met opbouwgereedschap.

Meyns Weidemann

Bestel uw ideale wiellader

Zoekt u voor uw landbouwbedrijf nog een persoonlijk uitgeruste wiellader in de buurt van Oudenburg? Kies dan uit het brede gamma aan producten en opmaakopties van Weidemann. Neem contact met ons op bij interesse of voor meer informatie. U kunt bellen naar 050816624 of e-mailen naar info@meynsbvba.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon