Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wilt u een grondfrees op maat kopen voor uw tuin in de buurt van Westkerke? Kies van voor de tuinfrezen van Meyns in Oudenburg en ervaar een eenvoudige, plezante manier van tuinieren. Onze producten komen in veel verschillende modellen die stuk voor stuk elke soort grond gemakkelijk kunnen bewerken. Ontdek en vergelijk alle grondfrezen, zodat u het type kunt kiezen dat u nodig heeft.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Een grondfrees van Husqvarna kopen in de buurt van Westkerke

De juiste grondfrees van Husqvarna kopen voor uw gazon in de buurt van Westkerke kan moeilijk zijn, aangezien elk gazon er anders uitziet. Laat u daarom assisteren door de experten van tuinbouwbedrijf Meyns in Oudenburg voor tuingereedschap op maat. Kies voor de krachtige, gebruiksvriendelijke en veelzijdige producten van Husqvarna en wij garanderen u een perfecte afwerking. Zo biedt het Zweeds merk ook allerlei robotmaaiers aan voor de kleinere tuinen. De gemotoriseerde grondfrezen zijn dan weer ideaal voor weelderige gazons, maar ook voor zware grond. Zowel voor het bewerken van uw gazon als voor het aanleggen van een moestuin bieden wij een duurzaam toestel aan met verschillende opties en accessoires. Voor grotere oppervlakten hebben we ook gemakkelijke minitractors die u eveneens naar uw voorkeuren kunt samenstellen.

Meyns Weidemann

Contacteer ons voor een offerte

Zou u een grondfrees van Husqvarna willen kopen in de buurt van Westkerke? Kies dan zeker voor onze duurzame, gevarieerde toestellen om uw grond om te leggen. De motoren en aandrijvingen zijn ontwikkeld voor jarenlang intensief gebruik. Bent u meer op zoek naar een groter product voor uw landbouwbedrijf? Neem dan zeker ook een kijkje bij onze Solis-tractors voor het volledige aanbod. Kom meer te weten over ons en al onze diensten op de website.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon