Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wilt u een aangepaste minitractor van Husqvarna aanschaffen om uw tuin gemakkelijk te onderhouden? Bekijk dan zeker de multifunctionele opties bij Meyns in Oudenburg en maak van tuinieren een snelle klus. Onze tuintractoren zijn de ideale oplossing voor middelgrote of grote tuinen. De duurzame modellen zijn soepel te besturen en ergonomisch ontworpen voor een optimaal comfort. Kies voor een eenvoudig onderhoud én een gezond gazon!

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Probeer de minitractor van het kwaliteitsmerk Husqvarna

Ziet u het niet zitten om uw tuin handmatig te verzorgen en heeft u niet de juiste materialen in huis? Bij tuinmateriaalzaak Meyns garanderen we duurzaam materiaal en een veelzijdige minitractor van Husqvarna van de beste kwaliteit om uw gazon het hele jaar door te onderhouden. Onze tractoren zijn aan te passen aan elk seizoen. Zo kunt u de machine uitbreiden met een scala aan accessoires zoals een aanhanger, sneeuwruimer of borstels zodat de tractor elke klus kan klaren. Ook bent u met de minitractor in staat om probleemloos te manoeuvreren rond obstakels zoals struiken of bomen om zelfs de moeilijk bereikbare stukken te onderhouden. De Husqvarna-tuinbouwmachine is bovendien te bedienen met pedalen waardoor u met twee handen kunt sturen. Dat zorgt voor een comfortabel, maar bovenal een veilig gevoel. Bekijk ook zeker de kleinere robotmaaiers van Husqvarna voor een verzorgde gazon. Bij ons kunt u steeds de beste robotmaaier op maat verkrijgen.

Meyns Weidemann

Vraag uw offerte aan

Heeft u interesse in een minitractor of zitmaaier van het merk Husqvarna bij ons in Oudenburg? Laat het ons dan zeker weten en vraag online een offerte aan. U kunt ons contacteren op het nummer 050816624 of via e-mail naar info@meynsbvba.be en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon