Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wilt u kiezen uit ons assortiment aan accessoires voor uw minitractor? Neem dan een kijkje in het Husqvarna-aanbod bij Meyns in Oudenburg. Onze experten geven niet enkel bruikbaar advies, maar kunnen ook onderdelen herstellen en vervangen zodat uw tuintractor extra lang mee kan gaan. Onze minitractors klaren elke klus voor u en uw gazon.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Bekijk onze onderdelen en accessoires voor de minitractor

Wilt u uw minitractor van Husqvarna graag uitrusten met luxe accessoires voor een optimaal comfort? Vertrouw dan op uw verdeler van tuinbouwmateriaal, Meyns in Oudenburg. Bij ons vindt u allerlei praktische maaihulpstukken zoals wielgewichten, montagestukken aan de voorzijde of een cover om de tractor te beschermen. Met de tuinbouwmachines van Husqvarna bent u klaar voor alle seizoenen. In ons veelzijdige gamma kunt u ervoor kiezen om uw minitractor onder andere uit te breiden met een aanhanger, sneeuwruimer, borstel en nog veel meer. Vind de tractor die bij u past en laat u adviseren bij het samenstellen van uw gepersonaliseerd toestel.

Meyns Weidemann

Bestel de onderdelen die u nodig heeft

Zoekt u de ideale accessoires om uw minitractor uit te breiden met de uitrusting die u nodig heeft? Bekijk dan zeker het volledige aanbod in onze Husqvarna-producten en stel de tractor op maat van uw gazon samen. U kunt ons contacteren door te bellen naar 050816624 of een e-mail te sturen naar info@meynsbvba.be en wij beantwoorden u zo snel mogelijk. Ontdek ook onze andere, kwalitatieve tuinboumachines zoals onze robotmaaiers in ons uitgebreide aanbod.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon