Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Voor een aangepaste tuinbouwmachine op maat van uw gazon biedt het Zweedse merk Husqvarna het ruimste aanbod aan. Bij Meyns in Oudenburg zorgen we steeds voor de beste ondersteuning door experts waardoor u ten volle kunt van onze service genieten. Als Husqvarna-verdeler bieden we een volledig assortiment aan bos- en tuingereedschap zoals grasmaaiers, robotmaaiers, tractors en nog veel meer. Voor elke klus en elke gazon is er een Husqvarna!

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Ervaar een eenvoudige manier van tuinieren met een tuinbouwmachine van Husqvarna

Bij materiaalzaak Meyns in Oudenburg voorzien wij zowel voor professionelen als voor particulieren een verscheidenheid aan tuinbouwmachines van Husqvarna. Zo verkopen we onder andere comfortabele minitractors met bijbehorende onderdelen en accessoires. Voor de kleinere stadstuinen kunt u ook bij ons terecht voor een aangepaste robotmaaier. Met behulp van ons gereedschap bent u in staat om werkelijk elke taak in uw tuin uit te voeren. Zo wordt uw tuin bewerken wel heel gemakkelijk met onze verschillende grondfrezen die alle soorten grond aankunnen. Zelfs voor het snoeien en zagen van dikke takken of bomen hebben we een uitgebreide keuze aan krachtige kettingzagen in de aanbieding. Kies voor Zweedse innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid en maak tuinieren eenvoudig met een tuinbouwmachine van Husqvarna!

Meyns Weidemann

Vraag uw prijsofferte aan

Bent u geïnteresseerd in een tuinbouwmachine van Husqvarna voor uw tuin of bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op voor professioneel advies bij het kopen van uw toestel. U kunt ons steeds bereiken op ons nummer 050816624 of via ons e-mailadres info@meynsbvba.be en wij stellen uw prijsofferte op. Bekijk zeker het volledige Husqvarna-aanbod online!

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon