Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wenst u een degelijke kettingzaag te kopen met een lange levensduur in de buurt van Westkerke? Dan zit u zeker goed bij materiaalzaak Meyns in Oudenburg. In het aanbod van onze Husqvarna-producten heeft u de uitgebreide keuze tussen onder andere motor- of accukettingzagen, een zaag voor thuisgebruik of professionele doeleinden. Ga voor de Zweedse degelijkheid en geniet van onze duurzame producten.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Ontdek onze krachtige, duurzame kettingzaag in de buurt van Westkerke

Al sinds 1959 is Husqvarna bezig met het perfectioneren van hun kettingzaag. Vertrouw op tuinbouwfirma Meyns in de buurt van Westkerke en laat u adviseren door onze experten. Wij zoeken steeds naar de ideale tuinbouwmachine op maat om uw werk gemakkelijker en aangenamer te maken. Voor professionele boswerkzaamheden is het belangrijk om materialen te gebruiken die veiligheid garanderen en het juiste vermogen hebben. Bij ons vindt u een kettingzaag met een optimale wendbaarheid, duurzaamheid en zaagcapaciteit voor elke toepassing. Zowel voor het snoeiwerk in de tuin als het vellen van bomen in het bos zijn onze zagen perfect uitgerust. Zoekt u ook een manier om uw gazon gemakkelijk te onderhouden? Probeer dan zeker ook onze Husqvarna-zitmaaiers. Heeft u geen tijd om het gras te maaien? Laat dan een automatische robotmaaier plaatsen en geniet van uw vrije tijd.

Meyns Weidemann

Koop uw kettingzaag bij ons

Zoekt u het juiste model van onze kettingzaag van Husqvarna in Westkerke? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kunt ons steeds bellen naar ons nummer 050816624 of e-mailen naar info@meynsbvba.be. Vraag bij ons een prijsofferte aan en koop de kettingzaag die u zoekt. Ook voor andere tuinbouwmachines zoals robotmaaiers kunt u bij ons terecht in Oudenburg.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon