Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Wilt u graag een robotmaaier kopen van een kwaliteitsmerk zoals Husqvarna? Laat u dan adviseren door Meyns voor een robot op maat van uw tuin. Bij ons bent u zeker van een innovatief gazononderhoud dat u de kans geeft om uw kostbare tijd aan andere dingen te besteden. Onze robot zorgt voor een perfecte staat van uw gazon zonder dat u zich er iets van hoeft aan te trekken.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Twijfel niet om een robotmaaier te kopen van Husqvarna

Heeft u geen tijd om uw gras zelf te maaien of te onderhouden? Dan is de Husqvarna Automower dé oplossing voor u! Bij tuinbouwbedrijf Meyns staan duurzame producten en een goede klantenservice steeds voorop. Wij maken u dan ook graag wegwijs in de verschillende modellen en bekijken samen welke robotmaaier van Husqvarna u het best kunt kopen voor uw tuin. Voor een groter tuinonderhoud raden we ook de Husqvarna-minitractor aan voor een optimaal comfort. Maar ook tegen uitdagende oppervlakten zijn de kleinere robots opgewassen. De Husqvarna-robotmaaier kan zelfs zeer complexe gazons met afgelegen zones of steile hellingen maaien, waarmee hij zich onderscheidt van andere merken. Ook schommelende weersomstandigheden hebben geen invloed op de robot.

Meyns Weidemann

Laat nu uw robot installeren

Vindt u het gras maaien ook zo’n lastig karwei? Reken dan op de hulp van een robot om die klus voor u te klaren. U kunt uw aangepaste robotmaaier van Husqvarna kopen bij ons in Oudenburg. Bekijk zeker ook het hele aanbod aan grasmaaiers van Husqvarna en laat u helpen bij uw keuze. Neem contact met ons op door te bellen naar 050816624 of te e-mailen naar info@meynsbvba.be.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon