Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Bent u op zoek naar een zitmaaier voor een optimaal comfort in uw tuin in Westkerke? Laat u dan adviseren door Meyns voor het perfecte model op maat van uw tuin. Wij helpen u verder bij het kopen van de ideale zitmaaier van het kwaliteitsmerk Husqvarna. De Zweedse degelijkheid biedt u het comfort, de veelzijdigheid en de controle die u nodig heeft.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Een professionele zitmaaier kopen van Husqvarna in de buurt van Westkerke

Wilt u graag een zitmaaier kopen van Husqvarna in de buurt van Westkerke? Kom dan zeker langs bij tuinbouwbedrijf Meyns in Oudenburg en wij zorgen voor een perfect uitgeruste zitmaaier. Met het maaidek aan de voorkant en de stuurtechniek kan de Husqvarna-frontzitmaaier overal bij. Ook de stand van de wielen zorgt voor een uitzonderlijke manoeuvreerruimte. U heeft met onze tuinbouwmachine steeds een groot bereik en een uitstekend zicht voor een professionele afwerking van uw gazon. We hebben bovendien veelzijdige zitmaaiers die u kunt samenstellen met accessoires voor alle seizoenen. Ook onze gewone Husqvarna-robotmaaiers kunt u kiezen op maat van uw tuin voor perfect maaiwerk.

Meyns Weidemann

Neem contact met ons op bij interesse

Lijkt tuinieren een lastige klus en wilt u graag een zitmaaier van Husqvarna kopen in Westkerke? Neem dan contact met ons op voor professioneel advies voor uw gazon. U kunt bellen naar 050816624 of e-mailen naar info@meynsbvba.be voor een prijsofferte of meer informatie. Heeft u een kleinere tuin, maar kunt u geen tijd vrijmaken om het te onderhouden? Bekijk dan zeker ook ons aanbod aan robotmaaiers en laat het werk voor u doen.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon