Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Als u de beste uitrusting voor uw hoftrac zoekt, kiest u het beste uit de accessoires van Weidemann. Bij materiaalzaak Meyns in Oudenburg bieden we enkel de meest kwalitatieve merken aan die garant staan voor degelijke en duurzame materialen. Weidemann-machines maken het mogelijk om uw persoonlijke landbouwlader samen te stellen voor elke unieke gebruikstoepassing in uw landbouwbedrijf.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Bekijk ons ruim aanbod aan accessoires voor een hoftrac van Weidemann

Zoekt u naar de beste accessoires om uw ideale hoftrac van Weidemann samen te stellen? Kom dan naar materiaalzaak Meyns voor het beste advies over allerlei tuinbouwmachines en robotmaaiers. Ons opbouwgereedschap is ontworpen om de basismodellen van onze machines om te bouwen tot functionele multitools. Zo zijn ze inzetbaar bij alle landbouwactiviteiten die u uitvoert. U kunt de onderdelen door ons hydraulisch snelwisselsysteem gemakkelijk vanuit de bestuurdersstoel verwisselen. We bieden onder andere verschillende laadbakken, palletvorken, schuivers, banden en nog veel meer wisselstukken aan. Die accessoires zijn ook verkrijgbaar voor onze grotere machines zoals onze wielladers van Weidemann.

Meyns Weidemann

Koop nu uw hoftraconderdelen

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke uitrusting van uw landbouwlader? Bekijk dan zeker het volledige aanbod aan hoftracs van Weidemann en koop de onderdelen die u nodig heeft. Met deze aanpak betaalt u nooit voor dingen die u niet kunt gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons steeds bereiken op het nummer 050816624 of op ons e-mailadres info@meynsbvba.be.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon