Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Bent u voor uw landbouwbedrijf nog op zoek naar aangepaste hoftracs van het kwaliteitsmerk Weidemann in de buurt van Oudenburg? Dan biedt Meyns u het beste aanbod aan landbouwladers aan. Wij zorgen voor de beste service bij zowel de verkoop en verhuur als het onderhoud van uw producten en onderdelen. Bij ons vindt u een groot aanbod aan voordelige instapmodellen die u volledig naar uw voorkeuren kunt samenstellen met de aanbouwdelen die u zoekt.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Ontdek onze multifunctionele hoftracs van Weidemann

Bij materiaalzaak Meyns bent u steeds zeker van een aangepaste landbouwlader die geschikt is voor de toepassing die u gebruikt. U kunt bij ons merk Weidemann kiezen uit een groot aanbod aan hoftracs en onderdelen voor een zeer individuele machine-uitrusting. Bovendien heeft u niet enkel keuze in aangepaste aanbouwdelen, maar ook uit een grote selectie aan accessoires van Weidemann om uw hoftracs volledig te personaliseren. Zo heeft u keuze uit een grote selectie aan banden, cabines en opbouwgereedschap. Met de juiste aanbouwdelen worden onze hoftracs tot zeer functionele multitools omgebouwd die geheel voldoen aan de vereisten van uw toepassing. Onze modellen voeren iedere taak perfect uit en werken daarbij snel, flexibel en voornamelijk veilig.

Meyns Weidemann

Koop nu uw hoftrac

Heeft u interesse in ons ruime aanbod aan hoftracs van het merk Weidemann? Aarzel dan niet om ons te contacteren en uw landbouwlader samen te stellen bij ons in Oudenburg. Of wilt u ook eens een kijkje nemen in het aanbod van één van onze andere merken? Bekijk dan zeker ook onze minitractors van Husqvarna. Ook verkopen we Husqvarna-robotmaaiers op maat. Kies voor producten met een lange levensduur en vraag uw offerte bij ons aan. U kunt steeds bellen naar 050816624 of e-mailen naar info@meynsbvba.be voor meer informatie.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon