Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Zoekt u van het kwaliteitsmerk Sunward de geschikte minigraafmachines voor uw bouwbedrijf? Bekijk dan zeker volledige aanbod bij Meyns in Oudenburg. Het merk Sunward is een nieuwe aanwinst in ons uitgebreid gamma, dat zowel kleine als middelgrote en grote graafmachines aan een hoge kwaliteit produceert. Laat u adviseren door onze experten bij de keuze van uw ideale machine.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Ontdek de kwaliteit van Sunward bij onze minigraafmachines en maak uw werk lichter

Wilt u stevige en duurzame graafmachines aankopen voor uw bedrijf? Reken dan op materiaalzaak Meyns als verdeler van uw kleine of grote graafmachines van Sunward. Op korte tijd heeft Sunward zich tot een gevestigde fabrikant van minigraafmachines ontpopt vanwege de uitgebreide kwaliteitsonderdelen. Deze Japanse componenten worden geproduceerd in een high-tech, geautomatiseerde fabriek, wat de kleine bobcats of graafmachines van Sunward foutloos maakt. Elk toestel is bovendien perfect afgewerkt en aan te passen naar uw behoeften. Wij bieden een volledige range aan van modellen die geschikt zijn voor een specifieke toepassing voor grondverzet. Sunward wordt steeds geprezen voor zijn innovatieve, maar gebruiksvriendelijke producten die ze wereldwijd verkopen. Ook voor het onderhoud of herstel van onderdelen van uw minigraafmachines kunt u bij ons terecht. Bent u ook op zoek naar een geschikte hoftrac die u eveneens naar eigen behoeven kunt opbouwen? Kijk dan zeker ook eens naar ons volledige aanbod aan tractoren.

Meyns Weidemann

Kom naar onze winkel

Bent u geïnteresseerd in ons scala aan minigraafmachines van Sunward? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons steeds bellen via het nummer 050816624 of e-mailen naar info@meynsbvba.be. Laat u dan adviseren in onze winkel en stel uw kleine graafmachines van Sunward zelf samen. We zijn ook nog op zoek naar een enthousiaste werknemer om ons team te versterken. Heeft u een passie voor techniek en machines? Kom dan zeker bij ons langs in Oudenburg.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon