Vier kwaliteitsmerken

   Personaliseerbare modellen

   Verkoop én herstelling

Bij tuinbouwzaak Meyns in Oudenburg bieden we een verscheidenheid aan Sunward-schaarliften aan, naast onze andere tuinbouwproducten. Sunward is een van onze nieuwste merken waar we veel vertrouwen in hebben. We zorgen voor de veiligheid van uw werknemers op gelijk welke werklocatie, binnen en buiten. U kunt steeds kiezen uit een verscheidenheid aan functies en maten om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Vragen over onze producten? Neem contact op!

Benieuwd naar ons aanbod aan hoftracs van Weidemann?

Bekijk producten

Maak uw bedrijf veiliger met onze Sunward-schaarliften

Bent u op zoek naar een machine die eenvoudige heffuncties biedt op een compacte, veilige manier? Twijfel dan niet en kies voor onze Sunward-schaarliften. Bij materiaalzaak Meyns in Oudenburg kunt u steeds terecht voor professioneel advies wanneer u niet helemaal thuis bent in de types van schaarliften. U kunt onder andere kiezen tussen elektrisch en hydraulisch aangedreven schaarliften of liften voor op ruwe terreinen. Net als de Sunward-bobcats die we aanbieden, zijn ook onze liften kosteneffectief en aanpasbaar. Bovendien komen ze met verschillende platformen en zijn ze ideaal voor het onderhoud of de constructie van gebouwen. Heeft u een landbouwbedrijf en bent u eerder op zoek naar andere producten van ons? Neem dan zeker ook eens een kijkje in ons aanbod aan Sunward-graafmachines. Ook bij onze andere merken kunt u kwaliteitsproducten als krachtige hoftracs terugvinden.

Meyns Weidemann

Bestel de schaarlift die u nodig heeft

Bent u geïnteresseerd in onze Sunward-schaarliften voor uw bedrijf in de buurt van Oudenburg? Vraag dan zeker ons advies en wij helpen u meteen verder. Neem contact met ons op door te bellen naar het nummer 050816624 of te e-mailen naar info@meynsbvba.be en samen bestellen we de producten die u nodig heeft.

Contacteer ons:

    Ik wens:
    een prijsofferteeen demonstratieeen afspraak te makendocumentatie te ontvangenandere


    Gelieve mij te beantwoorden/contacteren via:
    e-mailtelefoon